Jouw foto op een handdoek?

Op een zachte, wasbare handdoek vanaf €21,95 gratis verzonden! 

Unieke fotohanddoek op maat

Ontwerp jouw unieke fotoproducten in onze online editor. Upload gemakkelijk je eigen foto op een handdoek en wij zorgen dat je deze binnen enkele werkdagen thuis ontvangt. Een fotohanddoek cadeau? Wij zorgen voor een extra leuke verpakking zodat ook het uitpakken een feestje is. 

Mijn vriend!

Vanaf €21,95

Kattenvriend

Vanaf €21,95

Kraamfoto

Vanaf €21,95

Familie

Vanaf €21,95

Duurzame handdoeken

Een handdoek van R-pet, wat draag jij dan bij? 

Miljarden plastic flessen gaan elk jaar naar stortplaatsen. Maar nu kun je er iets aan doen! REPREVE is de toonaangevende, meest vertrouwde, merkprestatievezel gemaakt van gerecyclede materialen (inclusief plastic flessen). Met het kopen van deze duurzame handdoek gemaakt met REPREVE maak je een verschil en draag je bij aan een groenere planeet.

Bij REPREVE worden gerecyclede flessen in hoogwaardige vezel getransformeerd, deze methode wordt niet alleen door ons maar door vele toonaangevende merken in de wereld gebruikt. Deze methode is uitermate betrouwbaar en kent een duurzame kwaliteit. 

Upload gemakkelijk je eigen foto op een duurzame RPET handdoek en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou wordt afgeleverd.

Hoe werkt het?

Selecteer je eigen foto en laat deze printen op verschillende producten!

1) Selecteer een foto

2) Aan de slag met je ontwerp

3) Veilig online bestellen