Jouw foto op een puzzel?

Vanaf €29,95 gratis verzonden! 

Jouw foto op een puzzel?

Ontwerp jouw unieke fotoproducten in onze online editor. Upload gemakkelijk je eigen foto op een handdoek en wij zorgen dat je deze binnen enkele werkdagen thuis ontvangt. Een fotohanddoek cadeau? Wij zorgen voor een extra leuke verpakking zodat ook het uitpakken een feestje is.

Deze sublimatiepuzzel is gemaakt van glanzend, wit karton en beschikbaar in verschillende formaten. Dankzij de transparante coating is de puzzel geschikt voor sublimatie. Dit gaat snel en zeer eenvoudig met een vlakpers. Door sublimatie kun je deze puzzel personaliseren voor je klant. Bijvoorbeeld voor opa en oma met een foto van hun kleinkinderen!

Deze puzzel is een FSC-gecertificeerd product. Dit betekent dat de grondstof uit een FSC-gecertificeerd bos komt. Zo draag je met dit product direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd

Fotopuzzel maken?

Upload je eigen foto en selecteer het aantal puzzelstukjes. Wij zorgen dat jouw persoonlijke fotopuzzel binnen enkele dagen wordt afgeleverd. 

Vanaf €29,95

Vanaf €29,95

Vanaf €29,95

Vanaf €29,95

Hoe werkt het?

Selecteer je eigen foto en laat deze printen op verschillende producten!

1) Selecteer een foto

2) Aan de slag met je ontwerp

3) Veilig online bestellen