Laptop sleeve bedrukken

Een uniek cadeau  thuisbezorgd!

Laptop sleeve bedrukken

Een laptop sleeve bedrukken is een ideale manier van reclame maken. Als je bijvoorbeeld als vertegenwoordiger werkt zal je je laptop ongetwijfeld bij je hebben. Je loopt er dus mee rond en anderen kunnen zien van welk bedrijf je bent. Je bent dus eigenlijk een wandelend reclamebord. Bovendien is het ook nog eens verstandig ter bescherming van je dure hardware. Er zullen geen krassen meer op komen en bovendien is het dure apparaat beschermd van vuil. Er zijn dus allemaal voordelen te bedenken waarom dit een goede investering is. Maak gebruik van onze productconfigurator of lees nog even verder voor meer informatie.

Upload je eigen foto op een laptop sleeve

Hoe werkt het?

Selecteer je eigen foto en laat deze printen op verschillende producten!

1) Selecteer een foto

2) Aan de slag met je ontwerp

3) Veilig online bestellen

Laptop sleeve bedrukken met de ideale marketingboodschap

Als je een laptop sleeve wilt laten bedrukken heb je keuze uit meerdere reclame-uitingen. Zo kan je bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf erop laten plaatsen, maar je kunt er ook een tekst op laten plaatsen. Sterker nog: heb je een website? Dan kan je zelfs de website-URL erop laten plaatsen. Een QR-code behoort zelfs tot de mogelijkheden. Je merkt dus al wel: je kunt een reclameboodschap op meerdere manieren erop plaatsen.
Het is in ieder geval belangrijk om te kiezen voor een fraai design. Het moet iets zijn waar een medewerker of vertegenwoordiger graag mee rondloopt. Bovendien vallen mooie designs ook erg op bij anderen. Met behulp van onze productconfigurator kan je gemakkelijk en snel meerdere designs testen. Zo kan je bekijken wat het beste bij jouw bedrijf past.
Twijfel je ergens over? Dan kan je natuurlijk een van onze experts raadplegen. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat écht werkt. Wij helpen je graag met je reclame-uiting en voorzien je dan ook graag van advies

Snel een opdruk laten verzorgen

Als je een laptop sleeve wilt laten bedrukken is het natuurlijk van groot belang dat je deze snel ontvangt. Hoe sneller deze op kantoor belanden, hoe sneller de IT-specialisten, vertegenwoordigers of accountants ervan kunnen genieten. Wij kunnen echter snel een opdruk voor je verzorgen. Je kunt simpelweg gebruikmaken van onze productconfigurator en je order plaatsen. Wij gaan dan direct voor je aan de slag. Grotere orders zullen wellicht iets meer tijd in beslag nemen, maar uiteraard communiceren wij de levertijd direct met je. Heb je een harde deadline? Neem dan van tevoren even contact met ons op. Dan kunnen we een spoedlevering verzorgen.
Wil je graag profiteren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Kies dan voor een bulk-order. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting is. Wij werken dus met een volumekorting. Je kunt bovendien op de kosten besparen door te kiezen voor een single colour of een full colour. Dit is voor ons minder arbeidsintensief en zodoende gemakkelijker te printen.

Ideaal voor onderweg

Een laptop sleeve laten bedrukken is een absolute aanrader. Als je werknemers veel onderweg zijn is het natuurlijk sowieso belangrijk om de laptops te beschermen. Je wilt niet dat dit per abuis eens valt en direct kapot is. Bovendien biedt zo’n sleeve ook veel opbergruimte voor andere zaken, zoals bijvoorbeeld een muis en een notitieblok. Dit is dan ook uitermate ideaal voor onderweg.

Een uniek relatiegeschenk

Wat ons betreft zijn deze tassen voor laptops ook geschikt als relatiegeschenk. Zo kan je dit ook geven aan je relaties. Zij zullen dan eigenlijk reclame maken voor jouw bedrijf. Dit is ook nog eens onderscheidend van andere concurrenten. De meeste bedrijven geven namelijk vrij simpele relatiegeschenken, zoals bijvoorbeeld pennen of kladblokken. Deze belanden vaak in lades en zijn daarom ook niet echt de moeite waard. Kies voor een origineel relatiegeschenk en laat een laptop sleeve bedrukken.

Laptop sleeve bedrukken: configureer het zelf!

Wil je graag een laptop sleeve bedrukken? Dan kan je dit zelf gemakkelijk en snel configureren via de productconfigurator. Je kunt dus zelf je logo of quote slepen op de sleeve om te bekijken hoe dit eruitziet. Heb je vragen over de configurator of laat je het liever doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over onze producten?

Wil je graag meer weten over het bedrukken van een laptop sleeve? Of wil je misschien praten met een expert over een bedrukking? Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar via de chat-functie of je kunt telefonisch contact opnemen. Daarnaast kan je ook altijd even een mailtje sturen als je een uitgebreide vraag hebt. Wij staan je graag te woord.

Naast het bedrukken van een laptop sleeve kan je ook bij ons terecht voor bedrukkingen voor strandstoelen, linnen tassen, fotopuzzels, tegeltjes en meer.