Tegeltje bedrukken 15 x 15 cm

Een uniek cadeau  thuisbezorgd!

Een eigen tegeltje bedrukken? 15 x 15 cm

Als je echt indruk wilt maken met een persoonlijk cadeau kies er dan voor om een tegeltje te bedrukken. Natuurlijk kan je er ook één voor jezelf kopen. Het is geschikt voor iedereen en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spreuk of de geboortegegevens van je kind. Zo creëer je een blijvende herinnering. Bedrijven kunnen hun logo erop bedrukken waardoor een tegeltje uitstekend promotiemateriaal is.

Als je echt indruk wilt maken met een persoonlijk cadeau kies er dan voor om een tegeltje te bedrukken. Natuurlijk kan je er ook één voor jezelf kopen. Het is geschikt voor iedereen en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spreuk of de geboortegegevens van je kind. Zo creëer je een blijvende herinnering. Bedrijven kunnen hun logo erop bedrukken waardoor een tegeltje uitstekend promotiemateriaal is.

Upload je eigen foto op een tegeltje

Hoe werkt het?

Selecteer je eigen foto en laat deze printen op verschillende producten!

1) Selecteer een foto

2) Aan de slag met je ontwerp

3) Veilig online bestellen

Zelf je eigen 15 x 15 cm tegeltje ontwerpen en laten bedrukken

Wat je ook maar in gedachte hebt, bij ons kan je alles wat je maar wilt bedrukken op een tegeltje. Met onze gebruiksvriendelijke configurator die wij hebben ontwikkeld ontwerp je zelf in een handomdraai de mooiste tegeltjes. Je kant je eigen tekst plaatsen en kiezen uit verschillende lettertypes. Ook heb je de mogelijkheid om afbeeldingen en foto’s te uploaden. Zo maak je tegeltjes helemaal naar eigen wens. Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal.

Tegeltje bedrukken met een spreuk

Tegeltjes met een spreuk erop zijn al heel lang populair voor in je huis. Het kunnen wijze spreuken zijn die je aan het denken zet. Een voorbeeld van wijze spreuken zijn bijvoorbeeld ‘mooie woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi’ of ‘wat is het leven mooi wanneer je kijkt naar de mooie dingen’. Je kant ook kiezen om een tegeltje op te hangen met een spreuk waarvan je een glimlach krijgt als je het hebt gelezen. Denk aan ‘het is pas crisis, als de wijn op is’ of ‘aan een schaap dat aan de bar zit vragen of hij lam is, is nooit grappig’. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt natuurlijk ook je eigen verzonnen spreuk op het tegeltje laten bedrukken.

Tegeltje bedrukken met eigen foto

Als je een herinnering wilt die blijft kan je ervoor kiezen om een foto te laten drukken op een tegeltje. Misschien een foto van je kind, een dierbare die is overleden of één waar je met vrienden op staat van een moment dat je nooit meer wilt vergeten. Alle foto’s worden haarscherp gedrukt op tegeltjes van de hoogste kwaliteit. 

Huwelijk tegeltjes

Een uniek huwelijkscadeau voor een bruidspaar is een trouwfoto op een tegeltje te laten drukken. Ze zullen hier absoluut verrassend blij mee zijn. Je kant natuurlijk ook uitnodigen op een tegeltje laten drukken voor de gasten die je wilt gaan uitnodigen. Een stuk leuker dan een standaard kaartje dat iedereen gebruikt.

Verschillende soorten tegels bedrukken

Er zijn een heleboel verschillende mogelijkheden betreft de soorten tegeltjes. We hebben het eerder gehad over tegeltjes die je zelf kunt ontwerpen met een eigen tekst of foto, huwelijk tegeltjes en tegels met een spreuk. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld tegels aan hun klanten uitdelen met hun logo erop. Maar dat is nog niet alles want wat dacht je van de eeuwenoude Delfts Blauwe tegeltjes of tegeltjes dat cadeau gegeven kan worden voor doop? Of aan een jarige? De mogelijkheden zijn heel divers en je kan het zo persoonlijk mogelijk maken. 

Meer dan alleen tegeltjes

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het bedrukken van tegeltjes want ons aanbod is groter dan dat. Zo is het ook mogelijk om andere producten te bedrukken wat kan dienen als een geweldig cadeau. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een fotopuzzel cadeau te doen? Verder is het ook mogelijk om andere linnen tassen, laptop sleeves maar ook strandstoelen te bedrukken. 

Een tegeltje ophangen

Als je een tegeltje bij ons hebt besteld wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk op de juiste manier ophangen. In de meeste gevallen wordt er voor gekozen om het tegeltje met behulp van een spijker op te hangen aan de muur. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een standaard. Je hebt dan de mogelijkheid om het tegeltje neer te zetten op de plek waar jij het wenst. 

Met een glimlach staan we voor je klaar

Ons team is iedere dag aan het werk om je een zo goed mogelijke service te verlenen. Onze producten worden razendsnel verzonden zodat je er snel van kant genieten. Als je tijdens het bezoek van onze webwinkel nog met een aantal vragen zit mag je deze gerust aan ons stellen. Contact met ons opnemen kan heel eenvoudig via de chat. Zo heb je direct antwoord en hoeft je niet te wachten. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Daarnaast zijn wij ook nog telefonisch bereikbaar, dus je hebt meerdere mogelijkheden. Wij staan je graag te woord.