Linnen tas bedrukken

Een uniek cadeau  thuisbezorgd!

Linnen tas bedrukken?

Een linnen tas bedrukken is een duurzame manier van reclame maken. Deze tasjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gewichten en je kunt er echt alles op laten bedrukken. Deze tas kan worden gebruikt voor de boodschappen, maar is ook handig om mee te nemen naar de sportschool. Het is daarmee dus eigenlijk wandelde marketing. Deze tassen zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken. Je kunt direct gebruikmaken van onze productconfigurator óf je kunt nog even verder lezen voor meer informatie.

Upload je eigen foto op een linnen tas

Hoe werkt het?

Selecteer je eigen foto en laat deze printen op verschillende producten!

1) Selecteer een foto

2) Aan de slag met je ontwerp

3) Veilig online bestellen

Linnen tassen bedrukken met een reclameboodschap

Wil je graag meer aandacht voor jouw onderneming? Een linnen tas bedrukken is dan een echte aanrader. Je kunt bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam erop laten plaatsen. Het is bovendien slijtvast en duurzaam. Deze tassen gaan namelijk erg lang mee en daarom is het een uitermate zinvolle investering. De kans is dan ook groot dat veel consumenten de tassen krijgen te zien, zolang het maar meegenomen wordt door de mensen waar je het aan meegeeft. Daarom is het belangrijk om een fraai design te maken. Mensen willen hier dan graag mee gezien worden.
Je kunt het logo van jouw bedrijf aan beide kanten laten bedrukken. Het maakt dan dus niet uit hoe iemand de tas meedraagt. Verkoop je je producten ook online? Dan kan je uiteraard ook een website-adres vermelden op de tas.
Met onze jarenlange ervaring helpen wij jou graag verder. Wij weten precies welke kleuren mooi zijn en weten hoe een reclame-uiting het beste bedrukt moet worden.

Voordelig en snel een linnen tas bedrukken

Als je relatiegeschenken wilt bestellen is dat vaak iets wat je nogal uitstelt. Het heeft vaak niet de prioriteit. Daarom wil je natuurlijk dat je nog iets snel en persoonlijks kunt regelen. Wij vinden het belangrijk om snel te werken voor onze klanten. Een levering kan dus ook al snel plaatsvinden. Zodoende kan je dus altijd nog ruim op tijd je relatiegeschenken op kantoor halen. Een linnen tas bedrukken is voor ons een fluitje van een cent.
Als je wilt profiteren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding, is het raadzaam om meerdere tassen te bestellen. Wij bieden namelijk een volumekorting aan; hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Je kunt bovendien kosten besparen door gebruik te maken van één kleur of een full colour opdruk. Laatstgenoemde techniek is minder arbeidsintensief waardoor wij dit ook goedkoper kunnen verzorgen. Het aantal kleuren is in dat geval ongelimiteerd omdat het slechts één opdruk betreft. Voordelig en snel zijn dus de kernwaarden bij onze drukkerij.

Wees onderscheidend van je concurrenten

De meeste concurrenten zullen allemaal hetzelfde doen: een paar pennen laten bedrukken en bezorgen maar. Toch is het niet bepaald origineel en ook niet erg effectief. Deze belanden vaak in een lade en niemand kijkt er meer naar. Linnen tassen bedrukken is dan een veel betere én effectievere keuze. Bovendien is het ook nog eens een duurzame keuze en dat zegt ontzettend veel over jouw bedrijf. Er wordt geen onnodig plastic verspild, maar je maakt gebruik van duurzame materialen. Dit kan je ook weer uiten op je eigen website. Steeds meer consumenten kijken naar een MVO-beleid. Duurzaamheid is een belangrijk thema.

Je kunt natuurlijk ook een linnen tas bedrukken met een duurzame leus. Dat is ideaal voor festivals, persevents of bijvoorbeeld beurzen. Een inspirerende tekst of quote doet het altijd goed én mensen onthouden dit.

Een snelle verzending is bij ons mogelijk, waardoor je dit altijd nog kunt meenemen naar een beurs die over een aantal dagen begint. Wacht daarom niet langer en start je order vandaag nog.

Linnen tassen bedrukken: ontdek de mogelijkheden met de configurator

Je kunt je linnen tassen bedrukken zoals je dat zelf wilt. Je kunt namelijk gebruikmaken van onze configurator. Dat betekent dat je zelf online kunt inzien hoe het eruit komt te zien. Dat is bijzonder handig, want dan kan je het ook helemaal naar eigen smaak aanpassen. Dit werkt veel sneller dan steeds nieuwe concepten per e-mail te ontvangen.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over het bedrukken van linnen tassen? Of wil je vrijblijvend even sparren over de mogelijkheden van de bedrukkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gedurende openingstijden bereikbaar via de chat-functie. Je kunt uiteraard ook altijd even een mailtje sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.

Naast het bedrukken van linnen tassen kan je ook bij ons terecht voor onder andere het bedrukken van tegeltjes, strandstoelen, laptop sleeves, fotopuzzels en meer.